Floor Loppersum

Over Floor

Het creƫren van een veilige en ontspannen leeromgeving kenmerkt mijn manier van werken als docent en trainer. Mijn kracht ligt in het op heldere wijze overbrengen van de les- of trainingsstof, waarbij ik kan putten uit mijn eigen praktijkervaring met de onderwerpen waarin ik trainingen en onderwijs verzorg. Als jurist en leidinggevende heb ik 15 jaar gewerkt in verschillende organisaties. Als jurist heb ik gewerkt in de advocatuur en sociale rechtshulp. Als manager binnen de (semi) overheid en het onderwijs. In mijn werk als trainer, docent en begeleider komen mijn inhoudelijke kennis en vaardigheden samen met mijn persoonlijke bezieling om mensen te begeleiden in hun ontwikkelingsproces.

Ik heb Nederlands recht gestudeerd aan de Radboud Universiteit in Nijmegen (1994). Aansluitend heb ik een aantal juridische opleidingen gevolgd waaronder de specialisatie Opleiding advocatuur. Voor inhoudelijke kennis van het trainersvak heb ik een post-hbo register opleiding gevolgd bij Blankestijn & Partners. Voor mijn persoonlijke ontwikkeling en coaching heb ik o.a. de procesopleiding gevolgd bij het Itip. Voor een compleet overzicht van mijn opleiding en ervaring vindt u hier mijn cv.

In de loop van mijn werkende bestaan heb ik ervoor gekozen om de nadruk steeds meer te leggen op het werken met mensen, en minder met zaken. Van het juridisch inhoudelijke werk ging ik mij meer toeleggen op het begeleiden van mensen, overbrengen van kennis en begeleiden van groepsprocessen. Dat is wat mij werkelijk inspireert en waarin ik mij thuis voel.